Restauratie

Restauratie auto’s, moto’s, juke-boxen

Naast het bewerken van nieuwe producten, is het restaureren van oude onderdelen één van onze specialiteiten.

We denken daarbij om het opnieuw elektrolytisch verzinken en/of poedercoaten van onderdelen van oldtimer auto’s, motorfietsen, bromfietsen, juke-boxen enz.

Poedercoaten kan in een zeer uitgebreid gamma van kleuren, glansgraden en speciale effecten, met inbegrip van chroomkleur, nikkelkleur, aluminiumkleur, anodisékleur, goudkleur enz.

Onderdelen dienen vanzelfsprekend gedemonteerd te worden aangeleverd. Oude laklagen kunnen vooraf door chemisch ontlakken en stralen worden verwijderd. Dikke roest kan vooraf door beitsen of stralen worden verwijderd.

Het ruw worden door stralen is geen probleem voor onderdelen die gepoedercoat dienen te worden. Integendeel, de ruwheid verbetert de hechting zelfs. Voor onderdelen die enkel elektrolytisch verzinkt dienen te worden, is ruwheid door stralen geen probleem indien het visuele aspect niet zo belangrijk is. Door de ruwheid is het immers niet mogelijk om een glanzende zinklaag aan te brengen. Als het visuele aspect (glanzende zinklaag) wel belangrijk is, dan is stralen minder aangewezen. In dat geval zal eerder geopteerd worden voor beitsen, chemisch ontlakken en/of parelstralen.

Aarzel niet om ons te contacteren !